ستاد ملی تسهیل پیگیر واگذاری اختیارات به استانهاست
دبیر ستاد تسهیل، در جلسه این ستاد در استانداری فارس، گفت: تمام تلاش ما این است که اختیارات به استانها واگذار شود و مسائل در همان سطح پیگیری شود؛ چرا که در استانها اشراف بهتری بر مسائل وجود دارد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، ارشاد استعدادی، دبیر ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، در جلسه ستاد ملی که در استانداری فارس برگزار شد، با اشاره به ظرفیت بالای این استان، از رویارویی بخش خصوصی با تنگنظریهای اجرایی انتقاد و اظهار کرد: گاهی اوقات عوامل اجرایی، فعالان بخش خصوصی را به عنوان رقیب در نظر میگیرند.
وی این موانع ذهنی بینسطحی را نیازمند کار فرهنگی برای رفع شدن دانست و بر لزوم رفع فوری آنها تأکید کرد.
استعدادی تمرکززدایی و اعطای اختیارات بیشتر به استانها را یکی از راهکارهای کلیدی ستاد ملی خواند و بیان کرد: تمام تلاش ما این است که اختیارات به استانها واگذار شود و مسائل در همان سطح پیگیری شود؛ چرا که در استانها اشراف بهتری بر مسائل وجود دارد.
دبیر ستاد تسهیل، همچنین به نقش مؤثر قوه قضائیه در حمایت از واحدهای صنعتی و رفع موانع آنها اشاره کرد و موفقیت 80 درصدی در اجرای مصوبات کارگروه تسهیل استان فارس را نشانهای از ظرفیت بالای مدیریتی در سطح استان دانست.
وی یادآور شد: بخشی از مشکلات تولیدکنندگان در اختیار شورای تأمین استانها است که باید از این ظرفیت برای حل سریعتر معضلات استفاده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰